Het verhaal van een Pink Lady

PROUD TO BE PINK

Ben jij ook ‘Proud to be pink’?! In deze blog lees je het verhaal van een fanatieke PinkBoxing lady!

Jaren was ik lid bij de plaatselijke sportschool welke ik eigenlijk ‘sponsorde’. Dan ging ik weer een periode redelijk fanatiek maar na een week of 6 zwakte dat weer af, en zo ging het af en aan. Zonde geld.

Ik had het er met een bekende over dat ik nu écht weer iets moest gaan doen. Maar, wel iets wat ik leuk vond en dus zou volhouden. Zij wees mij op PinkBoxing. Mijn eerste reactie was: Boksen?! Ik?! Dat is niks voor mij, ik zit helemaal niet te wachten op een blauw oog of een scheve neus. Zij vertelde mij dat bij PinkBoxing puur het middel boksen wordt gebruikt om fit te worden en dit in combinatie met een functionele circuittraining, waardoor je je gehele lichaam traint. Ik heb mij over laten halen voor een proefles.

Op een dinsdagavond, inmiddels zo’n 1,5 jaar geleden, was het zo ver, een tikkeltje zenuwachtig en iets bevooroordeeld ging ik naar PinkBoxing. Want wat zouden ze wel niet van mij denken? Iedereen kent elkaar vast en ze zullen vast allemaal naar mij kijken. Mijn motoriek is namelijk ook niet de beste en er zullen vast allemaal super fitte meiden meedoen… Echter, het tegendeel is gebleken.

Ik werd super vriendelijk ontvangen en voelde mij meteen thuis in de groep. Iedereen kan meedoen aan PinkBoxing. Jong, oud, fit, niet fit, stevig, slank, het maakt niet uit. Dit is wat ik juist zo leuk vind aan PinkBoxing. Eindelijk heb ik iets gevonden wat ik leuk vind, wat ik trouw 2 tot 3 keer per week met veel plezier doe en waarin ik nog steeds verbeter. Iedere les is anders en ik ben inmiddels met trots onderdeel geworden van een mooie community. Stiekem voel ik mij af en toe wel een beetje de nieuwe Rocky, haha.

Ben jij ook PROUD TO BE PINK?!

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.